sub, 30. svi | "Čokolada"

Masters of SUP

Utrka se održava u subotu, 30.05.2020.g. na trogirskoj gradskoj plaži ispred caffe bara Čokolada. Početak programa je u 13:00 sati. Natjecanje je revijalnog karaktera i primjereno je gotovo svim uzrastima kao i apsolutnim početnicima. Startnina je besplatna.
Registration is Closed
Masters of SUP

Time & Location

30. svi 2020. 12:00
"Čokolada", kneza Trpimira 153, 21220, Trogir, Croatia

About the Event

Čiovo je idealno mjesto za provođenje sportskih aktivnosti na otvorenom, a prekrasna i jedinstvena vizura povijesnog Trogira se savršeno nadovezuje na otok. Upravo na ovoj lokaciji možete uživati u aktivnom odmoru.

Dana 30. 05. 2020. očekuje vas utrka osnovnih škola grada Trogira. Cilj utrke je promicanje aktivnog života među najmlađima, te su na istu dobrodošla sva djeca istog uzrasta.

U popodnevnim satima na gradskoj plaži održati će se utrka SUP-ova koja je namijenjena baš svima. Uz sport, očekuje nas i odličan beach party.

Drugi dan namijenjen je trailu i triatlonu.

U jutarnjim satima očekuje nas utrka Masters of trail u organizaciji trail i treking kluba Strka u tri kategorije; 22 km Fire, 10 km Earth i 5 km Water, što znači da je prilagođena i profesionalcima i amaterima.

U suradnji s TK Split očekuje nas sprint i supersprint triatlon. Naravno tu su i nagrade i zabava. Zato očekujemo Vas 30. i 31. svibnja u Trogiru.

Registration is Closed

Share This Event